Trykt artikel i DUN Magazine

Trykt artikel i DUN Magazine

Tilbage i August 2017, blev jeg kontaktet af DUN Magazine. De tilbød mig at skrive en artikel til deres ‘Spring 2018‘ udgave. Jeg takkede ja til muligheden og deres chef redaktør Jen Ripple var helt igennem fantastisk igennem hele processen. Det har været utrolig spændende, jeg har gået og glædet mig til at få den printet udgave i hænderne. Magasinet er virkelig i en utrolig lækker kvalitet. Det er endda lavet af miljøvenligt genbrugspapir! Jeg må indrømme at jeg faktisk blev meget overrasket, over hvor rørt jeg blev af, at stå med dette eksemplar i hænderne – med min artikel trykt deri.

Hvad er  ?

Dun er et fluefiske-magasin udviklet af kvinder – til kvinder. De henvender sig til alle kvindelige lystfiskere – der er alle steder i fiskeriet. Fra nybegyndere til de professionelle. De giver selv den almindelige lystfisker (som mig) mulighed for at at blive hørt. En fremgangsmåde jeg virkelig godt kan lide. De har deres motto/mål “Empowering women, not ignoring men” (oversat: At styrke kvinder, ikke at ignorere mænd) Og man må sige at de lever op til deres motto.

En anden passion end fiskeriet

At udtrykke mig på skrift har altid været en ting jeg har holdt meget af, og jeg har skrevet mange digte og noveller igennem årene. Selvom jeg idag ikke digter på samme måde, og tanken om at få trykt mine tekster ikke længere står først i drømme-rækken, ja så dette er faktisk en af mine store drømme, der er kommet i opfyldelse. Jeg er utrolig glad og taknemmelig, over at jeg fik muligheden.

Dette er min første trykte artikel, og jeg er utrolig stolt og glad over resultatet. Du kan læse artiklen online på ved at trykke HER.