Rimter på det lette grej.

Sommer rimter

Rimter en undervurderet fisk hvis du spørger mig. Ikke på selve fighten, næ faktisk så er der nærmest ingen fight i dem overhovedet. Til gengæld er den skønne fisk ikke kun en fryd for øjet, fiskeriet efter dem er noget af det hyggeligste man kan forestille sig. Både alene eller som familie – alle kan være med!

Forestil dig det her.

Du tager en skive toastbrød eller to op af posen. Du ved, det billigste toastbrød nede fra den lokale købmand. Du brækker det i mindre stykker og kaster det på åen og lader strømmen drive det ned langs åen, imens du går og holder øje. Skallerne forsøger ihærdigt at få bugt med de store stykker brød, optimistiske som de nu er. Lidt som når en chihuahua tror den er en rottweiler. Hvis brødet forsvinder undervejs – til grådige skaller, en sulten måge eller grøden der står lidt højt. Ja så smider du lidt mere på. Ikke for meget, men så du har et godt spor der dækker det meste af åen… Pludselig kommer der en trykbølge imod dit ene stykke brød.

Indtil videre lyder det ret lige til, ikke? Spændende og alligevel helt nede på jorden. Tro mig, det er det også!

Rimtefiskeriet er egentlig nyt for mig, men jeg har på kort tid forelsket mig fuldstændig i de smukke fisk. Fiskeriet kan gøres helt simpelt og så pokkers afslappende at man helt glemmer hvor langt man kommer til at gå ved åen.

Jeg har skrevet lidt om hvordan jeg foretrækker at fange dem inde på napognyt.dk

Du finder artiklen ved at [klikke HER]

Jeg håber du får lyst til at prøve kræfter med fiskeriet efter rimter.

Knæk og bræk

/Irena Mathiasen

 

 

Jeg fisker efter en masse forskellige arter forskellige arter. Du kan se hvilken andre fisk jeg har fanget i linket HER linket HER 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...