På det Gule Rev med Fishing Beyond

Sponsoret tur på det Gule Rev. Indlægget indeholder reklame og links til Fishing Beyond.

Sally ventede i Hanstholm havn

Drømmen om det Gule Rev og dybets kæmper havde spøgt i mine tanker, den seneste uge. Lørdag den 5 Juni 2021, stod vi fire mand klar klokken 04.30 ved Hanstholm havn. Båden ‘Sally’ var ved at blive tanket op, klar til at suse afsted ud på det Gule Rev, i et forsøg på at gøre drøm til virkelighed.

Før jeg fik genskab til Fishing Beyond, havde jeg ingen erfaring med havfiskeriet. Mit begrænsede torske fiskeri, har bestået af at fiske fra havne og ved en enkelt lejlighed, fiskeri fra land på Færøerne. Selve fiskeri var jeg ikke usikker på, fiske kan jeg jo godt! Det var nok mere præcis det at være på havet. Hvordan ville det gå med søsyge? Ville jeg føle mig godt tilpas?

I trygge rammer…

Jesper og Skipper Emil, holdet bag , var gode til at berolige mig. En let hyggelig stemning var med ombord, da vi kort efter sejlede ud af havnen. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det der med at sejle hurtigt, det var lige mig! Der var noget fantastisk i bare at se udover horisonten mens solen steg højere op og land forsvandt mere og mere bag os. Båden ‘Sally’ lå som skabt på hver en lille bølge og lige der følte jeg, at søsyge virkede urealistisk.

Første stop, første vrag, første slip – første fisk! Dagen kunne næsten ikke starte mere fantastisk! Jeg var ikke ene om at fange fisk, ja på første vrag kom flere flotte lubber op.

Strømmen i vandet var svag, der var ikke rigtig gang i den og det smittede af på fiskene der var lidt passive. Fiskeriet var svært, men det lykkes os stadig at fange både flere fisk, blandet arter men også nogle store fisk.

Hej søsyge!

Sidst på dagen ramte søsygen mig. Ikke kritisk, ikke grøn-i-hovedet-hæng-udover-kanten-og-fodre-fiske dårlig. Men nok til at det pludselig var mere spændende lige at sidde ned, trække vejret roligt og huske at drikke lidt ekstra. Der er ingen skam i at blive søsyg, men man finder jo heller aldrig ud af hvor søstærk man er, hvis ikke man prøver til.

Jeg synes det var en fantastisk oplevelse at være afsted! Og set ud fra at det var min første tur på havet, så er jeg bestemt positiv indstillet til en anden gang. Og bliver der så en anden gang, fristes man til at spørger sig selv? Det tror jeg bestemt! Der er noget utrolig fascinerende i at smide sin agn mere end 50 meter ned i dybet, uden at vide hvad eller hvor stort det der kommer med op er.

Tusind tak til Fishing Beyond. For en kæmpe oplevelse og god service!

Og tak til ‘Mit crew’ på dagen. Min kæreste Jacob og vores til gode venner Tommy og Nicklas. Der  formåede at brillere og fange de største fisk. Jeg fangede til gengæld den sødeste Kuller! Det kan ingen tage fra mig.

Vil du selv på tur med Fishing Beyond eller bare læse mere om deres båd og fiskeri ? Så finder du dem følgende steder :

Instagram : Fishingbeyond.dk

Facebook : Fishingbeyond

Hjemmeside : https://fishingbeyond.dk/

Jeg har skrevet mere om vores tur på napognyt.dk så hvis du er interesseret i at læse mere, [KLIK HER]