Isfiskeri efter ørreder

Isfiskeri efter ørreder med mormyska

Det er ikke hvert år at det danske vinterland indbyder til isfiskeri. Heldigivis for mig, blev 2021 året hvor kong vinter sejrede over slud og regn. Derfor fik jeg muligheden til at prøve kræfter med dette fantastiske fiskeri, hvor hvilken fantastisk oplevelse det var! Det har længe været en drøm for mig at prøve det. Jeg har set en masse videoer og hørt en masse historier. Der er noget magisk ved at se folk hive smukke fisk op af det lille hul i isen.

Men jeg skulle opdage at der var noget endnu mere magisk ved at opleve det selv. Det var en på mange måder, fuldstændig syrealistisk oplevelse, der både gav hjertebanken og vaskeægte fiskelykke.

Jeg har skrevet lidt om min første tur på isen, inde på nap og nyt’s hjemmeside. Her kommer jeg både ind på selve oplevelsen og fangsten. Men også hvordan og hvor ledes. Og ikke mindst, hvilket grej jeg brugte.

Du kan læse artiklen ved at [KLIKKE HER]

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg begiver mig ud på isen med fiskestangen.

Jeg har været heldig at få mine nogle af mine artikler, fangstrapporter mm. ind på lidt forskellige sider. Her i blandt Sportsfiskeren, Nap og nyt og fisk og fri. Hvis du er nysgerrig på at læse flere af disse så [KLIK HER: Blærerøvs link]