I Radioen til en fiskesnak – Go’Morgen P3

 

Go’ Morgen P3 – En kvindelig lystfisker får taletid

Go’ morgen P3 inviteret mig den 22 Oktober i studiet, til en snak om at være lystfisker – og kvinde. Efter portrætartiklen som sportfiskeren.dk havde skrevet om mig (Klik her og læs mere) blev jeg kontaktet af DR P3 . Jeg tøvede ikke med at takke ja, for hver gang en kvindelig lystfisker får taletid i medierne ser jeg det som en kæmpe sejer. Ikke fordi vi får taletid frem for de mandelige lystfiskere, men mere fordi at hver gang kan det være med til at inspirere andre kvinder til at få mod til at komme ud. Lystfiskeri er en fantastisk hobby, som det er lige så skønt uanset om man er kvinde eller mand.

Go’ Morgen P3 ville rigtig gerne sætte fokus på at kun 9 procent af danske lystfiskere er kvinder. Men vi rundende også det at have blodpropper i lungerne, hvad naturen og fiskeriet giver, også kom vi ind på kæmpe havørreder der kommer flyvende hen over hovedet på en! Man skal nok selv høre programmet for at forstå det.

Hvis du vil høre radioprogrammet kan du [Klikke her] .. Spol frem til ca. 02.33 og du vil kort efter høre min nervøse røst 😉