Hornfisk og fisketips – Artikel på Napognyt.dk

Kom godt igang !

Er du på jagt efter hornfisk og fisketips? Horn, musikål, næbdyr – eller bare hornfisk som de nu engang hedder. Kært barn har mange navne, og som lystfisker enten elsker eller hader man denne sommergæst. De sjove mærkværdige dyr med deres næb og grønne ben, kan fanges i sommermånederne af både nybegyndere såvel som garvede lystfiskere.

Enten eller…

En del kystfiskere – eller nok nærmere havørredfiskere, nærmest græder når de første hornfiskerapporter tikker ind. Det betyder nemlig at chancen for at få sådan en på krogen under deres næste havørredtur, er der. Man kan groft sagt sige at man skal arbejde sig igennem hornfiskene for at finde havørrederne. Dette er overdrivelse for at fremme forståelse, og er udelukket for at forklare hvorfor nogle mennesker bliver trætte af disse sommergæster.

Jeg er fan!

Jeg er en af dem der elsker dem. Nok mere i starten end sidst på sæsonen. Der er for mig noget helt særligt ved årets første hornfisk. Det lugter af sommer og lige om hjørnet ankommer arter som makreller og havbars i store mængder.

Man har aldrig rigtig kun fange en hornfisk den samme dag man fanger den. Dens skæl er nærmest til at finde en uge efter over alt. De har det med at gemme sig! Når du pludselig skal have dine solbriller på, sidder der måske et skæl på indersiden af glasset. Stangen du havde med ud sidst, er smed garanti dækket på korken. En sjov lille detalje hvis du spørger mig.

Jeg fisker sjældent målrettet efter hornfisk. Til gengæld tilpasser jeg gerne mit setup en smule, hvis jeg under havørredfiskeriet støder på en stime hornfisk.

Jeg har skrevet denne lille artikelnapognyt.dk  om hornfisk og fisketips. Det er mest omkring den opsætning jeg bruger til dem, men der er også et par helt generelle råd at hente. Det er ganske enkel at fange hornfisk, og jeg kan kun på det stærkeste anbefale at holde det simpelt.

Du kan læse artikelen med alle mine tips på napognyt.dk og selv komme godt igang med hornfiskene. Du finder artikelen ved at trykke på [ Linket HER ]

Jeg håber du får held med hornfiskene og får glæde af mine tips. Knæk og bræk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...