Greys GR50+ Lure 7,4 fod 5-15 gram

 

Indledning:

Jeg har fisket med Greys GR50+ Lure siden starten af 2019. Når det kommer til spinnefiskeri, især efter kystens havørreder, har jeg altid foretrukket en kort spinnestang. Læs om min yndlings UL stang ved at klikke HER. Mange sværger til stænger på den anden side af 8 fod, og der er da også situationer, hvor jeg kommer til kort med mine en smule kortere kast. Men det er SÅ sjældent, det er nødvendigt med de helt lange kast ud i bølgen blå.

Et tilfældigt match…

Jeg synes selv, jeg er gået ‘meget op’ i længde med denne Greys GR50+ lure på 7,4 fod. Men jeg må indrømme, at jeg er solgt. Det var lidt et tilfælde, at det var lige netop GR50+ Lure stangen, jeg endte op med. Tak til Michael T. for god rådgivning og overtalelse 😉 Men hvor er jeg dog glad for, at det blev den ! Jeg tror dette er en af de spinnestænger, jeg har fisket med, der passer aller bedst til mig.

Denne Greys stang er utrolig let og ikke alt for blød, dog har den stadig en lækker aktion, og følingen med agnen er sublim. Ja faktisk er den alt det jeg søgte i en længere spinnestang. Når jeg en sjælden gang imellem, går fra de korte stænger, er det fordi, vind og vejr tvinger mig, eller fordi jeg simpelthen har brug for de længere kast. Så nytter det intet at have en stang, der er alt for blød. Det modvirker blot mine tilslag/modhug, samt giver mig kun samme længde kast som med de korte. Med GR50+ Lure får man en stang, der passer rigtig godt på kysten, når sølv torpedoerne skal jagtes.

Erfaring og muligheder

Det er legende let at få længde på kastene og det er begrænset, hvor mange faste fisk, jeg har tabt med lige netop denne stang. Modhuggene sidder simpelthen lige i skabet, da stangen nærmest gør alt arbejdet. Desuden kan jeg normalt, nemt komme til at opleve overbelastninger i skulder og ryg, ved længere – og tungere – stænger, dette har jeg ikke følt med Greys GR50+ lure overhovedet.

Jeg fisker mest med agn imellem 10-25 gram, og det spiller bare. Stangen er dejlig nem at arbejde med, og placeringen af agnen bliver lettere og meget præcise. Under fights med selv de mindre fisk, får man action for alle pengene. Det er rent ud sagt en sand fornøjelse at gå med Greys GR50+ Lure på kysten.

OBS: Husk, at grejbutikkerne ikke kan give nye stænger, når man har overskredet stangens kastevægt, og den knækker ifølge deraf. Mine eksempler er for at forklare, hvad jeg personligt har oplevet med stangen og dennes styrke.  Jeg tager altid et valg om at gå over den anbefalede kastevægt, men ansvaret er derfor også helt mit eget.

Produktbeskrivelse:

• Toreon® technology klinger

• Carbon weave reel seat spacer

• Stealth carbon grey finish

• Braid safe løberinge

• Japanese style split EVA greb

• 2 delte

Vil du selv have fingre i Greys GR50+ Lure ?

Du finder Greys stangen i langt de fleste grejbutikker, både online men også i de fysiske butikker. En hurtig google søgning ¨Greys GR50+ Lure¨ vil hurtigt kunne pege dig i den rette retning. Jeg anbefaler altid at man støtter sin lokale grejforretning. I butikkerne kan du desuden altid få råd og vejledning, hvis du er i tvivl om du mangler andet til dit fiskeri. Hvilken længde stang bør du købe? Og hvilken kastevægt passer til dit fiskeri? Uanset hvor du vælger at anskaffe dig Greys GR50+ Lure, hvis du mener det er en stang til dig. Så ønsker jeg dig knæk og bræk på din næste tur.

Jeg håber, at du har fået noget ud af, at læse om mine erfaringer med denne Greys stang.

 

Tight lines

Irena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...