Forskellige fiskearter fanget i Danmark

Med Danmark som legeplads

Vi har så mange spændende og forskellige fiskearter i Danmark, og meget dejligt ‘gratis’ fiskevand. Og jo, jeg synes faktisk at et fisketegn til 200 kr. pr. år godt kan betegnes som gratis – man ville jo have gjort sig sin livs handel, hvis man havde købt en tilsvarende hobby-ting på et loppemarked, der kunne bruges i 365 dage! Og her kan man endda fange sin egen aftenmad.

Jeg er vist det man kan kalde en ‘allround fisker’

Én enkelt fiskeart er ikke nok – jeg fisker helst efter dem alle. Jeg lader mig ikke begrænse af en teknik, da jeg gerne vil lære og kunne det hele. Øvelse gør mester. Havørrederne er klart min fortrukne fiskeart, du kan se et udpluk af mine fangster ved at [KLIKKE HER]. Med så mange forskellige fiskearter i Danmark, er det også svært kun at holde sig til en art og en måde at fiske på.

Vores forskellige fiskearter i Danmark er jo fantastiske på hver sin måde, og alt imens at jeg stadig lærer de forskellige arter bedre at kende,  jamen så ser jeg mere og mere frem til årstiderne der skifter, og bringer nye arter og fiskeformer med sig. Jeg er især blevet glad for fiskeriet i det tidlige forår efter havørreder, sommerfiskeri ved vestkysten efter de stærke og smukke havbars, samt overflade fiskeri efter gedder og det rolige medefiskeri efter fredfisk. Vinterfiskeriet efter havørreder med is i stang-øjerne , hvor hver en blankfisk er en flidspræmie – det er noget helt unikt.

Her under ses et udpluk af nogle af de arter, jeg har fanget rundt omkring i landet. Klik på billederne for at se dem i fuld format. Jeg bruger Instagram til at dele mange af mine fangster. [Klik her og kig med], hvis du er nysgerrig på en mere opdateret liste om mit fiskeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...