Fisker kend dit vand

Fisker kend dit vand.

Der er i Danmark nogle lystfiskere, der kender deres fiskevande og arter RIGTIG godt! De har styr på teknikker, og de ved hvordan man forbedre sit fiskeri og maksimere sine chancer for fangst. Jeg har skrevet indlægget “Find din fisk”  med fokus på at ikke alle arter og fiskeformer tænder den samme gnist hos os alle. Disse lystfiskere er et fantastisk eksempel på netop det. Jeg er all in, for ‘kvinder der løfter kvinder’ og på denne side vil jeg nævne nogle af de dygtigste kvindelige lystfiskere/sportsfiskere, der på hver sin måde, er værd at fremhæve ved hver deres ende af passionen. Ved hver deres vande. Udover af være særdeles dygtige, så er de også hjælpsomme og lære gerne fra sig. Klik ind på de forskellige for at læse mere om hvem de er, og hvad de hver især er dygtige til. Måske er der hjælp at hente hvis det lige netop er det du går og drømmer om.

Dygtige kvinder på hver sit vand:

Tanya Sørensen – Med orm i åen.

Marie Brandt – Torskefiskeri på havnen.

Laura Lykke Mathiasen – Med fluestangen ved åen.

Christina Schultz Eskerod – Havørredfiskeri på Tåsinge og Langeland

Silja Longhurst – Med fluestangen på kyst.

Senja Furbo – Med spin i åen efter laks/På kysten efter pighvar

Cristina Meghan Stens Søndergaard ( CrimssFishing ) – Fiskeri i put and take

 

I facebook-gruppen ‘ Kvinder i waders – lystfiskeri i fokus’ opfordre vi kvindelige lystfiskere – nybegyndere som øvet – til at dele deres erfaringer, oplevelser og fangster. Stille spørgsmål og søge hjælp. Ja kort sagt – dele deres fiskeri, deres glæde. Gruppen er ikke oprettet for at trække kvinder væk fra mange af de andre lystfisker grupper der er online. Den er oprettet for at have et frirum, der forehåbeligt kan støtte kvinder i at få mere lyst til at komme ud med fiskestangen – men også mere mod på at blande sig i de andre grupper.

Vi er ikke dygtige lystfiskere fordi vi er kvinder.

Vi er dygtige lystfiskere, fordi vi er dygtige til at fiske.

 

Siden her ‘fisker kend dit vand’ er under opbygning, og jeg arbejder med den løbende. Kender du en særlig kvinde der ville passe ind på en af de vande der står tomme? Så kontakt mig gerne pr. mail via kontaktformularen HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...