Fisk fanget på Færøerne

Færøerne, fisk og natur!

I Juli 2018 var jeg på Færøerne for første gang. Det var en tur med fiskeriet fra land i fokus, og en masse forskellige arter på listen. Unikt, er ordet jeg synes beskriver oplevelsen bedst. Det var virkelig en helt fantastisk oplevelse, ja man kan sige at jeg straks blev fuldstændig forelsket i de smukke øer. Den rolige natur, med vand næsten uanset hvor man er, og geder på hver en højderyg. Og fiskeriet var helt sublimt! Vi var utrolig heldige med vejret, efter min mening. Det var meget skiftende og vi oplevede alt fra 20+ grader og høj sol med blå himmel til noget der føltes som minusgrader med regn og tåge. Men det alene gav noget særligt til oplevelsen.

Jeg havde mit kamera med mig overalt, men var så overfældet at langt hen af vejen, blev den slet ikke brugt. Jeg sugede i stedet alt til mig, lavede visuelle print i min hjerne, og skabte minder at huske tilbage på. Jeg har samlet lidt billeder af de forskellige fiskearter, jeg var heldig at fange under vores ophold. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Færøerne, og jeg håber at kunne tilføje flere arter på listen allerede under næste besøg. Jeg ser virkelig frem til næste tur.

Fiskearter fra Færøerne:

Naturen..

Selvom det ikke er naturbilleder jeg fik taget flest af på Færøerne, har jeg da et par stykker jeg gerne vil dele med jer alligevel. De bringer slet ikke virkeligheden til retfærdighed, men det giver vidst en ide om hvor storslående det hele virker. Der sneg sig også lige et par dyr med ind på et par af billederne 😉

Tak Færøerne – for at vise dig fra din smukkeste side.

/ Irena Mathiasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...