Fishwallets – Keep it safe

Luksus opbevaring til dit endegrej!

Fishwallet’s er kvalitets opbevaring til dit endegrej. Læder punge med et lækkert finish, De er designet og håndlavet i Danmark. Fishwallets er beregnet til gennemløbsblink, og det er ingen hemmelighed at de første to jeg købte, var designet til OGP Snurrebassen og Silling. Jeg har været så glad for resultatet, at jeg har bestilt to nye – en til mine ABU Mo Coast Inline, men – hold nu fast for nu bliver det sjovt – jeg har bestilt en til mine ABU MO Coast Tobis wobler ! Jeg må være den eneste der er så tosset at komme på den ide, men hvor er jeg glad at jeg gjorde!

Jeg synes det har været svært at finde en æske med plads til alle dem jeg ønsker at have med ud, og for at være helt ærlig, hvem hader så ikke lyden af grej der ligger og roder rundt i æsken?

Jeg skriver bestilt, fordi Fishwallet’s bliver lavet lige netop ud fra dine ønsker og mål. Pungene er lavet af ægte læder, det er virkelig en fantastisk kvalitet. Farverne er desuden skønne, og man kan endda få forskellige farver på inder/ydersiden. Pungene er lavet ud fra mål, så de passer i de forskellige lommer i min vadejakke. Og hvis jeg ikke har min jakke på, kan de uden problemer ligge i lommen på mine waders. Man kan også købe forskellige standart størrelser, hvis man ikke har konkrete ønsker.

Jeg har i to forskellige lædertyper og tre forskellige farver i alt. Og af en eller anden mystisk grund, har jeg på fornemmelsen, at det ikke helt er nok endnu 😉

Jeg er fan!

Jeg er meget rutine-menneske i hvad jeg har med ude. Læs fx. her hvad jeg har med på kysten . Fishwallet’s er simpelthen blevet fast inventar når det er spinne stangen jeg lufter. Jeg kan godt lide at have overblik over hvad jeg har med ude, og at det er nemt at komme til. At kvaliteten er i top, jamen, det må da udløse et 12 tal med pil op ad!  Nu er det som før nævnt, lavet i kvalitetslæder, og læderet ændre sig jo med tiden – det bliver mere slidt. Mere råt! Når man kigger på de nye kontra de gamle, må man altså bare indrømme, at det er smukt på en hel anden måde.

Mine første Fishwallets havde alle metal på kanterne. Det ser rigtig flot ud, især når det bliver mere ‘rusten’. Jeg er dog ikke selv tilfreds med hvordan det føles når jeg står og håndtere det ved vandet. Derfor har jeg valgt dem fra på min nyeste pung. Den har i stedet runde kanter, og det er helt klart min favorit !

Jeg har desværre oplevet at de røde læder typer har smittet af med farven, efter de er blevet våde. Det skal nævnes at mine ligger i lommer der ikke er vandtætte og derfor bliver de tit ‘bade i vand’ ved flere lejligheder. Men tag en snak med Arash, som er manden bag Fishwallets. Han er udover at være et utrolig behagelig menneske, også dygtig, venlig og ærlig. Så han vil til hver en tid rådgive dig bedst muligt, så i sammen opnår det ønskede resultat. Så har du et bestemt ønske – så hold dig ikke tilbage .

Hvis du ønsker at bestille en, så kontakt ham igennem hjemmesiden Fishwallets.dk
eller skriv til Fishwallets på Facebook .Du kan desuden se flere billeder på Fishwallets på Instagram