Danmarks Sportfiskerforbund har skrevet en portrætartikel om mig

 

Irenas lystfiskerliv har været den helt rigtige medicin

Danmarks Sportfiskerforbund starter på deres hjemmeside Sportfiskeren.dk dere portrætartikel om mig med de ord.
Da jeg tilbage i September 2019 blev kontaktet af Henning Pedersen der spurgte om jeg havde lyst til at deltage, sagde jeg selvfølgelig ja tak. Der er i Danmark ikke mange kvindelige lystfiskere, slet ikke hvis vi kigger til sammenligning hos foreksempel vores nabo lande. Så hver gang en kvindelig lystfisker kommer i fokus, føler jeg det som en lille sejer. Ikke fordi vi får taletid frem for mænd. Men fordi at det kan ske, at lige netop dén fokus, den dag, kan inspirere andre kvinder til at komme ud.

At artiklen så er af personlig karakter, er bare en kæmpe ære. Jeg styre jo selv hvad jeg deler på de sociale medier, ofte er det positive og glade billeder med fisk og kæmpe smil. Så det er dejligt at der kommer lidt mere dybde frem, på punkter jeg nok ikke selv havde overvejet at dele ud af.

Jeg er virkelig stolt og glad over hvordan artiklen er blevet. Og jeg vil gerne sige :
1000 tak til Henning Pedersen, og til Danmarks Sportfiskerforbund

  • Jeg vil gerne i denne sammenhæng anbefale at man støtter med et medlemskab. Danmarks Sportfiskerforbund gør en aktiv indsats for vores fisk, fiskevand og natur. Så udover en masse medlems fordele du personligt får, så er du også med til at sikre fokus, arbejde og en kæmpe indsats for vores hobby nu og i fremtiden. Jeg er selv medlem.

Læs artiklen på Sportfiskeren.dk Klik her

Det var desuden denne artikel som gjorde at jeg kom i studiet hos Go Morgen P3. Det kan du læse og høre mere om ved at klikke [HER]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...