Berkley E-Motion UL spin 5,6 fod 2-10 gram

 

Indledning:

Det er ingen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for de korte spinnestænger. Når jeg er på udkig efter en UL stang, kigger jeg altid efter en jeg kan bruge allround – altså ikke kun til specifikt fiskeri efter en art, men en stang jeg kan stole på under alle forhold.
Berkley E-motion er et af de bedste bud på markedet pt. ovenikøbet også et af de billigste. Med en længde på 5,6 fod samt en kastevægt på 2-10 gram, får man alt det man behøver – og mere til.

Ul med styrke – Berkley E-Motion

UL. – eller Ultra Light, et udtryk man ikke skal undervurdere, og som ikke nødvendigvis betyder begrænsninger.
Med E-motion UL, får man en stang der kaster godt og en stang hvor man virkelig kan placere sine kast præcist. Denne Berkley-stang er hurtig og kontant i aktionen. Under fiskeriet har man god føling med agnen, og i det fisken hugger, kan der gives det meget vigtige og resolutte tilslag/modhug, som kroger fisken, grundet den styrke som stangen har. Alle fights bliver udfordrende – men mindst lige så spændende og sjove.
UL. er ikke nødvendigvis lange stænger, eller stænger hvor man knap nok kan kaste sin 4 grams blink ud. Berkley E-Motion kaster langt over det anbefalende uden problemer.

OBS: Husk at grejbutikkerne ikke kan give nye stænger, når man har overskredet stangens kastevægt og den knækker ifølge deraf. Mine eksempler er for at forklare hvad jeg personligt har oplevet med stangen og dennes styrke.  Altså, man skal ikke være bange for, at gå til den, med sin ny-indkøbte Berkley E-motion.

Erfaringer og muligheder

Jeg fisker med blink op til ca. 25 gram med min UL Berkley E-Motion. Indtil videre og efter flere tusinde kast, holder stangen sin styrke og stivhed, trods den store overbelastning. Jeg er ganske sikker på, at holder man sig til lettere blink, kunne dette lille vidunder holde endnu flere år ud i fremtiden.

Fra fjordens storørreder til søens aborrer og åens bækørreder.
Om det er havørreder eller aborrer, hornfisk eller makrel, så er hver en fisk og hver en fight er en fornøjelse. Har man en stang man kan stole på, kan fokus lægges 100% i fiskeriet.
Den stærke rygrad betyder dog ikke, at producenterne er gået på kompromis med blødheden i stangen. Hvilket gør, at man stadig køber en stang som, ja faktisk, nærmest bøjer til korket. Hvad mere kan man ønske sig ?

Fakta om Berkley E-Motion

– Klingen er fremstillet i 24 Ton High Density-kulfiber.

– Ergonomisk hjulholder.

– Øjerne fra K-Series SIC af “Anti-Twist”-typen.

– Håndtaget er udført i lækkert blødt kork.

– Bunddup i let og robust EVA-skum for at sikre en højere slidstyrke

– Kommer i en stangpose.

Mine erfaringer er, som man kan læse, skrevet ud fra fiskeri med UL-varianten. Men jeg kan også stærkt anbefale de længere og kraftigere stænger, hvor jeg gerne vil fremhæve 8-fod’s varianten. 10-30 gram. Den har jeg blandt andet fisket sild, torsk, sej, hornfisk, makrel og pighvar med.

Jeg håber du har fået noget ud af at læse om mine erfaringer med denne Berkley stang 🙂

Tight Lines

Irena 

Berkley E-Motion kan købes flere steder, men den kan blandt andet købes hos Hvidovresport.dk og ved at klikke på [Linket HER]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...