Abu MO Inline

Jeg blev hurtigt RIGTIG glad for Abu Mo Inline

Jeg startede med at fiske med gennemløbsblinket ABU Mo inline, i det sidste halve år af 2018. En af mine største og smukkeste havørreder fanget i 2018, fangede jeg med 16 grams varianten i farven ‘Baltic Herring’. Du kan læse mere om min fangst ved at klikke på [linket HER] Dette var på en af mine første ture hvor jeg fiskede med Inline, så der er intet at sige til at jeg hurtigt blev glad for den. Siden hen har det været et blink jeg troligt har med mig, på hver en fisketur efter havørreder.

I åen, søen, fjorden og på kysten

Det er ikke kun i fjorden efter havørreder jeg har haft held med blinket. Da jeg i 2018 boede tæt ved Karup Å, havde jeg nogle gode timer hvor jeg gik og legede ved åen. Her fiskede jeg ofte med Mo inline og fangede både havørreder og aborre. Og selvom det ikke blev til den største havørred, så var det fedt at få held med noget måske lidt atypisk endegrej i åen – og det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver det. I gudenåen fangede jeg over flere gange godt med aborre, også på farven Baltic Herring.

Om selve blinket

Abu Mo inline er et gennemløbsblink, designet af den danske lystfisker Mogens Olesen. Blinket både kaster godt og er let at fiske med, selv for den ikke så erfaren lystfisker. Jeg fisker mest i et roligt og jævnt tempo med 2-3 spin-stop pr. kast (alt efter længden af kast selvfølgelig) I åen lader jeg blinket arbejde selv, og her kan man netop lade den hænge utrolig længe – det er her jeg oplever flest hug. Blinket findes i to vægtklasser – 16 og 24 gram. Inline findes i 12 farver, men dem jeg synes er værd at fremhæve, og er dem jeg selv fisker mest med er : Racer, Baltic Herring, Holo Mackerel, Cream Olive, Blue Gem, Copper Comet og Candy Pearl som et ES i ærmet kan man have Petrol og Green/Chartreuse.

Mogens Olesen har desuden designet de wobler jeg fisker mest med, nemlig ABU Mo Coast. Jeg fisker med varianterne Slim og Tobis, og netop de to wobler har jeg skrevet en artikel  – du kan læse artiklen ved at klikke på [linket HER]

Jeg håber i får lige så held med Mo Inline som jeg har 🙂

Tight Lines
Irena 

  • Du kan købe Mo Inline flere forskellige steder, men du finder dem blandt andet hos Lystfisk.dk og ved at trykke på [Linket HER]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...